3 września 2017

Warszawski Festiwal Kulinarny "Rośliny, Owady i Miód"

Dużymi krokami zbliża się wyjątkowe wydarzenie, jakim jest Warszawski Festiwal Kulinarny "Rośliny, Owady i Miód". 
W dniach 8-10 września w magicznym otoczeniu Ogrodu Botanicznego Uniwersytetu Warszawskiego będzie można nie tylko dobrze zjeść i wypić, ale także spotkać znanych szefów kuchni, autorów książek kulinarnych, a przede wszystkim wziąć udział w licznych warsztatach, pokazach kulinarnych, wykładach i dyskusjach.
W trakcie trwania Festiwalu 9 i 10 września będzie można poznać najlepszych polskich producentów żywności. Na odwiedzających będą czekały pokazy i warsztaty kulinarne, ogrodnicze oraz z zakresu food designu. 
Oprócz lokalnych specjałów i pysznego jedzenia będzie można zakupić piękną ceramikę i akcesoria kuchenne. Koniecznie zajrzyjcie do Ogrodu Botanicznego! :)

Więcej informacji i szczegółowy program Festiwalu znajdziecie na stronie wydarzenia Warszawski Festiwal Kulinarny "Rośliny, Owady i Miód"

Brak komentarzy

Prześlij komentarz

TOP